ʀᴀᴍᴀɪ ʏᴀɴɢ ɴᴀᴋ ᴛᴀʜᴜ. ᴀᴋʜɪʀɴʏᴀ ꜱʜᴜɪʙ ᴋᴏɴɢꜱɪ ᴍᴀᴋꜱᴜᴅ ʟᴀɢᴜ ɴʏᴀɴʏɪᴀɴ ᴛᴇʀᴀᴋʜɪʀ ᴀʀᴡᴀʜ ɪꜱᴛᴇʀɪ, ᴍᴇɴɢɢᴀᴍʙᴀʀᴋᴀɴ ꜱᴀɴɢᴀᴛ ᴘᴇʀꜱɪꜱ ᴅᴇɴɢᴀɴ ᴘᴇʀᴀꜱᴀᴀɴɴʏᴀ ꜱᴇᴋᴀʀᴀɴɢ

KUALA LUMPUR: Lima hari selepas pem3rgian isteri tercinta, Siti Sarah Raissuddin, pelawak dan pelak0n, Shuib memuat naik video nyanyian ter4khir penyanyi bersuara emas itu yang dirakam 28 Julai lalu.

Dalam video disediakan di bawah berdurasi 3 minit dan 16 saat itu, Allahy4rham yang lengkap bertelekung menyanyikan lagu Tanpa Kekasihku nyanyian asal Agnes Monica dengan penuh perasaan dan menmusuk kalbu.

“Lagu terakhir nyanyian bid4dariku, 28 Julai 2021,” tulis Shuib sebagai caption video tersebut.

Lagu yang berkisahkan h4srat seorang pencinta yang mahu bertemu kekasihnya yang sudah pergi ke negeri abadi itu seolah-olah menggambarkan isi h4ti Shuib yang merindukan isteri tercintanya.

Dalam video tersebut juga, kedengaran suara anak-anak pas4ngan bahagia itu sedang berser0nok dan bergurau.

“The kids is just having so much fun anak-anak sedang berseronok,” kata Allahy4rham sambil tersenyum manis.

Video yang dimuat naik sekitar 2 pagi tadi menerima pelbagai komen mengharukan daripada peminat yang turut merindukan bintang seni itu.

“Pemergian yang memberi kesan bukan sahaja di Malaysia tapi di seluruh dunia. Pemergian Allahyarham lengkap dengan seribu satu makna.

“Penuh dengan pengajaran, m.otivasi, kesedaran dan kasih sayang. Semoga Syurga Firdaus tempat mu nanti Kak Siti Sarah Raissuddin. InsyaAllah Allahyarham boleh menghiburkan kita lagi di Syurga kelak,” komen Ajoi Zainal.

Home2021August13[VIDEO] Shuib Kongsi Maksud Lagu Nyanyian Terakhir Arwah Isteri, Menggambarkan Sangat Persis Dengan Perasaannya Sekarang
[VIDEO] Shuib Kongsi Maksud Lagu Nyanyian Terakhir Arwah Isteri, Menggambarkan Sangat Persis Dengan Perasaannya Sekarang
On August 13, 2021
By syafiq

Lagu yang berkisahkan hasrat seorang pencinta yang mahu bertemu kekasihnya yang sudah pergi ke negeri abadi itu seolah-olah menggambarkan isi hati Shuib yang merindukan isteri tercintanya.

Dalam video tersebut juga, kedengaran suara anak-anak pasangan bahagia itu sedang berseronok dan bergurau.

“The kids is just having so much fun anak-anak sedang berser0nok,” kata Allahy4rham sambil tersenyum manis.

Video yang dimuat naik sekitar 2 pagi tadi menerima pelbagai komen mengharukan daripada peminat yang turut merindukan bintang seni itu.

“Pemergian yang memberi kesan bukan sahaja di Malaysia tapi di seluruh dunia. Pemergian Allahyarham lengkap dengan seribu satu makna

Jujurnya Rindu
“Hari pertama saya menjalani kehidupan tanpa arw4h. Walaupun saya bersendirian di rumah sebelum ini, tetapi saya tahu arw4h berada di h.ospital.

“Namun, kini, arwah sudah tiada. Saya harap Allah dapat bimbing hati saya perlahan-lahan terima ketentuan ini.

Sebagai ketua keluarga, saya kena beri contoh baik pada anak-anak. “Saya kena tunjuk hebat kerana mereka mempunyai ibu yang kuat dan hebat. Sebelum ini, saya seorang yang j.ahil dan banyak melakukan d.osa.

“Jadi, inilah titik tolak saya berubah ke arah lebih baik untuk membimbing anak-anak,” kata Shuib.

Kredit: viralnews68

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2 korang nnti..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini